За къщата

За къщата

Представяме Ви стаи за гости „Ноктюрно”, намиращи се в един от най-живописните и съхранени с български дух градове на България – Берковица.

Стай за гости „Ноктюрно” е дело на виден български архитект.

Сградата е с раздвижена архитектура със следното разпределение:

  • партерен етаж: трапезария с капацитет до 20 човека, кухня, детска стая, санитарен възел;
  • втори и трети етаж: хотелска част;
  • сутеренно ниво: механа с капацитет до 10 човека, зала  за: презен­тации, срещи и семинари с прилежащ бар, сауна и санитарен възел с баня.


Стаи за гости „Ноктюрно” е с капацитет до 10 човека.

Разполага със собствен паркинг и градина.

Предлагат се резервации за почивка, провеждане на фирмени срещи и партита, обучения, музикални вечери, презентации, клубни срещи.

Към Вашия отдих се прибавят: грижите за Вашето дете, арт-работилници и ателиета за идеи за малчугани и деца до 15 години, а също така планински преходи за цялото семейство, посещение на Клисурския манастир, делта планеризъм, организация на артистични вечери и музика на живо.

Иновативните идеи на собствениците за пълноценен отдих, разнообразие и квалифицирано обслужване с българска и руска кухня, прави незабравими Вашите дни в "Ноктюрно".

Заповядайте, за да се потопите в невероятната атмосфера на духовното начало, на красотата на природата и интериора, в басейна на реализираните представи и мечти за едно изключително изживяване на един незабравим отдих, на една неповторима емоция!

Запитване

Вашият е-мейл
Вашето име
Съобщение